Pășind spre recuperare

Ne bucurăm de dorința ta de a găsi cauza efectelor sau suferințelor cu care te lupți. Recuperarea este un proces, nu un eveniment minunte. Este o călătorie în care putem păși și la fiecare pas să creștem și să devenim biruitori.

Mai jos ai trei opțiuni pentru a începe procesul de recuperare. Poți începe cu care crezi că ți se potrivește mai bine și apoi să treci la ceilalți pași dacă mai ai nevoie de ajutor.

1. O listă de videouri

Aici ai la dispoziție o listă de videouri din care poți alege ceea ce crezi că îți va împlini nevoia cel mai bine.

2. Curs de recuperare online

Acest curs este structurat pentru a-l ajuta pe cursant să parcurgă în mod sistematic pașii de recuperare de la efect la cauză.

3. Sesiuni de coaching

Coachingul este un trend tot mai crescător în întreaga lume, pentru că împlinește o nevoie a celui ce are nevoie de ceva mai mult decât informație. Un coach este un antrenor personal pentru diversele probleme și întrebări cu care te confrunți, viață în general, de sănătate, de familie, etc. Împreună cu coach-ul tău puteți stabili frecvența sesiunilor (telefonice sau video) și obiectivele de atins. Ulterior coachul tău te va ajuta pas cu pas ca să poți atinge acele obiective spre o viață optimă.

ro_RORomână
Scroll to Top