Acestea sunt

Serviciile noastre

Serviciile noastre

Boala - de la efect la cauză

La Terapia SOZO ne ocupăm de a ajuta pacientul să realizeze care este cauza efectelor/simptomelor/bolilor de care suferă. Boala este un efect, un rezultat al unei cauze. Uneori trebuie rezolvat efectul, o rană deschisă. Dar, dacă cauți să tratezi doar efectul, în timp s-ar putea să ajungi să ai mai multe probleme.

La Terapia SOZO ne interesează în mod special care sunt cauzele suferinței pacienților noștri, cum să îi ajutăm să le înțeleagă ei înșiși și apoi să le poată rezolva. În felul acesta pacientul nu ajunge dependent de noi pentru a-și rezolva problemele, ci de Creatorul care i-a dat viață și singurul care îi poate da și vindecare.

1. Consultație: Boala – de la efect la cauză

După ani de zile și mii de pacienți am ajuns, sub călăuzirea lui Dumnezeu, să înțelegem diferența între cauză și efect (boală) și cum să ajutăm pe om să lucreze la ambele în mod eficient. Această consultație constă în a face o anamneză (un istoric) detaliat pentru a înțelege pacientul și cauze care au dus la starea curentă. Apoi se caută ajutarea pacientului să înțeleagă cauzele și cum să le rezolve în mod practic.
 
 

2. Consultație NeuroInfiniti

NeuroInfiniti este un aparat neurologic cu multiple funcții de analiză/cercetare EEG (electroencefalogramă), SEMG (testare neurologică a mușchilor), HRV (rata variabilității inimii), Puls, Temperatură, transpirațire și respirație pentru a evalua starea omului sub stres (emoțional/spiritual dar și fiziologic) și starea creierului (unde se pot vedea stări precum autism, ADHD, ADD, etc). Sunt mai multe teste care se pot efectua, dar îl folosim doar la cazuri speciale.

 

Cât Costă?

Din Februarie 2021 nu mai avem nici un tarif! De atunci am decis ca să ne încredem doar în Cel care ne dă aer, face apa să curgă, hrana să crească și ne împlinește toate nevoile noastre. Nici un pacient nu ne este dator cu nimic pentru nimic din ce oferim. Dăm totul doar din ce primim de la Dumnezeu, iar El dă prin diverse mijloace.

ro_RORomână
Scroll to Top