Programare consiliere

Sunt 2 opțiuni primare de consiliere, și o a treia e posibilă pentru a putea folosi consilierea ca să fie de folos și pentru alții cu probleme similare.

1. O discuție telefonică cu a) Iasmin George Balaj sau b) Remi Balaj.

2. O discuție telefonică cu Iasmin George Balaj și Remi Balaj. Unde-s doi puterea crește pentru a putea să ajutăm cu combinarea experiențelor, înțelpciunii și cunoștințelor noastre.

3. A treia opțiune este punctul 1 sau 2 cu scopul de a o folosi pentru a ajuta și pe alții ulterior. Adică, să înregistrăm cu eventuala modificare de voce a persoanei consiliate și ștergere de anumite informații private pentru ca apoi să putem publica o parte din înregistrare, cu care să fie și pacientul de acord, pentru a ajuta pe alții să vadă procesul de găsire a problemei, de înțelegere a ei și de soluționare. Aceasta este ceva nou ce vrem să oferim pentru că mărturiile nu oferă procesul de rezolvare, iar principiile pe care le împărtășim puțini înțeleg cum să le aplice la viața lor. De aceea am vrea să înregistrăm cazuri concrete și procesul de recuperare pentru ca și alții să vadă și să înțeleagă.

Puteți alege oricare din cele de mai sus și să completați formularul de mai jos pe baza deciziei.


ro_RORomână
Scroll to Top