Este timpul pentru

Sănătate optimă!

Într-o lume în care boala distruge vieți, desparte familii, ne lasă cu munca nefăcută și finanțele familiei afectate și multe alte efecte este timpul să găsim soluții naturiste cu o eficiență sigură. La Terapia SOZO ve-ți găsi un tratament făurit pentru fiecare individ în parte, căci fiecare e diferit, menit pentru a găsi cauzele și rezolvarea acestora ca pacientul să ajungă la SĂNĂTATE OPTIMĂ!

Terapie SOZO

Terapia SOZO este alcătuită din mai multe terapii complementare, folosind cel mai potrivit tratament pentru ce aveți nevoie.

Consiliere

Starea noastră spirituală/emoțională este una dintre cauzele principale ale stărilor noastre, pentru aceasta oferim consiliere specializată.

Examinări și Terapii Neurologice

Cu aparatul NeuroInfiniti din SUA putem efectua examinări EEG specializate și terapii BioFeedback și NeuroFeedback.

+40 748-643-735

Câțiva din

Pacienții recuperați

Ciroză și Hepatită

Cancer Mamar

Nevralgie de Trigemen

Postări

Inima – izvorul vieții (poezie)

Inima – izvorul vieții2 Octombrie 2022de Iasmin George Balaj Eu cred că sunt un om bunAșa că mustrărilor nu mă … Inima – izvorul vieții (poezie) Read More »

Mai mult...

Are suferința un scop? (Poezie)

De Iasmin George Balaj24 Septembrie 2022 De ce viața mereu doare?De ce e viața plină de sudoare?De ce încercări zac … Are suferința un scop? (Poezie) Read More »

Mai mult...

Părinții și copiii

Cele de mai jos sunt atât de importante pentru familie! Oare de ce copiii noștri nu ascultă? De ce uită să face ceea ce căutăm să-i învățăm? De ce caută...

Mai mult...
ro_RORomână
Scroll to Top