Foametea ce vine

În Biblie sunt amintite mai multe foamete. Una în timpul lui Avraam (Geneza 12:10), când Dumnezeu a căutat să-l aducă pe Avram să moară față de sine și să se încreadă în Dumnezeu; dar, Avram a căutat să-și scape viața în Egipt. Apoi în timpul lui Isaac (Geneza 26:1), unde același lucru ca și cu Avram a avut loc.

Apoi a fost foametea din timpul lui Iosif în Egipt. Prin această foamete Faraonul a luat de la Egipteni tot ceea ce avea, și ei înșiși s-au vândut ca și sclavi. Rezultatul a fost că ei erau fericiți că au scăpat cu viață. Forumul Economic Mondial (WEF) ne spune că același lucru va avea loc până în 2030, dar se pare că îl grăbesc să aibă loc până în 2025. Sloganul lor, “Nu veți deține nimic, nu vei avea intimitate și vei fi fericit.” Stalin a folosit odată ilustrația în care a smuls penele pe viu de pe o găină, dar apoi, pe când era însângerată, îl urma bucuroasă pentru câteva boabe de grăunțe.

“În ultimul mare conflict al luptei cu Satana, aceia care vor rămâne credincioși lui Dumnezeu vor vedea cum li se ia orice mijloc de întreținere. Pentru că ei refuză să calce Legea Sa, ca să asculte, în schimb, de puterile pământești, li se va interzice să cumpere și să vândă. În cele din urmă, se va da un decret ca toți să fie omorâți. Vezi Apocalipsa 13, 11-17. Dar celui care ascultă de Dumnezeu i se dă făgăduința: „Acela va locui în locurile înalte; stânci întărite vor fi locul lui de scăpare; i se va da pâine și apa nu-i va lipsi.” (Isaia 33, 16.) Prin această făgăduință vor trăi copiii lui Dumnezeu. În timp ce pământul va fi pustiit de foamete, ei vor fi hrăniți.” Viata lui Isus, pg 121

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ro_RORomână
Scroll to Top