101. Introducere în principiile fundamentale ale bolii

Acest curs este o introducere în Terapia SOZO pentru a înțelege cele mai importante principii despre boală și ce trebuie făcut pentru a ajunge la sănătate. Am dorit mult să facem acest curs, dar și cel avansat pe care îl puteți accesa după terminarea acestuia, pentru a-i ajuta pe pacienți să poată înțelege boala și să-și poată recupera sănătatea singuri acasă, fără a fi dependenți de vreun om sau terapie.

Acest curs introductoriu va fi urmat de un altul pentru a avansa în cunoștințe atât pentru tratarea personală, dar și pentru a putea ajuta pe alții. Acest curs introductoriu pune bazele pentru recuperare cu câteva terapii de bază și informații introductorii. Cel avansat aprofundează înțelegerea bolii dar și oferă pentru tot felul de boli.

Dacă găsiți pe parcurs ceva ce ar trebui schimbat, sau aveți întrebări, sau vedeți ceva ce ar putea fi îmbunătățit nu ezitați să ne contactați. Acest curs este în dezvoltare și dorim să îl facem cât mai bun, accesibil și eficient pentru cât mai multe persoane.

Îți dorim succes în a învăța principiile fundamentale ale bolii pentru o sănătate optimă.

Conținut Course

Expand All
ro_RORomână
Scroll to Top